Uitzendbureau Eindhoven
Wij zijn UZN, Uitzendgroep Zuid Nederland. Maar wie zijn jullie nu echt? Lees snel verder om erachter te komen. Uiteraard willen wij jou ook leren kennen, kom jij iets over jezelf vertellen bij ons op kantoor in Eindhoven?

Wij zijn hét uitzendbureau in Eindhoven. Onze missie is om jou te helpen aan een baan in de regio. Hard werken is belangrijk, maar een fijne werkplek waar jij jezelf kunt zijn, is minstens zo belangrijk. De Brabantse gezelligheid vind je terug bij ons op kantoor en bij de opdrachtgevers.

Onze Roots
De roots van UZN uitzendbureau liggen in Eindhoven. Mochten wij even willen ontspannen, kunnen we bijna letterlijk en figuurlijk het vliegtuig pakken, want je vindt ons naast Eindhoven Airport. Deze centrale ligging is niet voor niets. Wij zijn namelijk het middelpunt van alle opdrachtgevers. Dit zorgt voor korte lijnen in onze communicatie. Wij kennen onze opdrachtgevers en zij kennen ons. Daarnaast ligt Eindhoven, en dus UZN uitzendgroep, centraal in de provincie. En tot slot bevinden wij ons dicht in de buurt van jou!

Brabantse gemoedelijkheid
Eindhoven is bruisend en dynamiek. En heel belangrijk; deze stad heeft sfeer. De Brabantse gemoedelijkheid voel en zie je als je de stad loopt. En precies dit gevoel vind je ook terug bij UZN Eindhoven. We zijn zoals we zijn en we werken hard om onze doelen te behalen, maar hebben veel plezier.