Onze aanpak

Wij helpen jou als werkgever aan de juiste kandidaat!

Onze dienstverlening richt zich vooral op het te werk stellen van flexibele arbeidskrachten voor werkgevers. Wij hanteren een open, eerlijke en informele wervingsmethode. Hierbij kijken we goed naar de wensen en kwaliteiten van de kandidaten. Door een gemoedelijke omgang met ons personeel en oprechte interesse maken wij de naam van UZN waar.

Waarom UZN?

Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor jou. Zoek je een werknemer voor een paar uur of een team voor een heel jaar? UZN maakt zich sterk voor jouw wensen. Wij staan 365 dagen per jaar klaar om je te begeleiden in de zoektocht naar kwalitatief goed personeel.

✓ Groot aanbod van leuke opdrachtgevers en banen

✓ Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

✓ Administratieve ondersteuning

✓ Persoonlijke begeleiding en contact

Zekerheid

Wij streven continu naar verbetering en zijn UZN NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit waarborgt naleving van wetgeving en afdracht van premielast.

Tevens is onze organisatie lid van NBBU, de Nederlandse Bond voor Bemiddelaars en Uitzendorganisaties.

Dankzij het SNA-keurmerk en NBBU lidmaatschap, in combinatie met onze G-rekening en WKA verklaring, heb je als opdrachtgever voldoende vrijwaring wat betreft kwaliteit en de wet keten aansprakelijkheid.

 

Omdat wij onze arbeidsmigranten willen voorzien van een goede huisvesting hebben wij daar keurmerk SNF voor behaald.

Makkelijk werken met ons online portaal

Wij werken met online portal van Helloflex. U krijgt uw eigen log in waar u alle benodigde informatie omtrent uw ingeleend personeel terug kunt vinden. Ook kunt u hier direct communiceren met uw contactpersonen bij UZN en snel en eenvoudig uren doorgeven of goedkeuren. Het online portaal is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat u altijd snel en makkelijk de benodigde informatie kunt vinden.

Veiligheid voor alles!

Wij zijn sinds 2023 VCU gecertificeerd. Dit betekent dat onze interne medewerkers het VCU-VIL certificaat hebben behaald om onze uitzendkrachten en zzp-ers voor aanvang werk op veiligheid te instrueren. bla blabla