Onze werkwijze

Word jij onze nieuwe werknemer?

Wij zijn er voor jou, want jouw wil is wet! De werknemer staat bij ons centraal en kan rekenen op steun. Als jij je werk met ‘fun’ kunt uitvoeren, kunnen wij dat ook! UZN is een uitzendorganisatie die zich richt op de regionale arbeidsmarkt. Zo werk jij altijd in de buurt.

Solliciteer nu!

Jouw ideale baan

UZN opent voor jou deuren! Wij kennen onze opdrachtgevers en zij kennen ons. Jouw zoektocht begint bij een goed gesprek waarin we jouw voorkeuren bespreken en samen kijken naar de mogelijkheden. Mocht je bepaalde diploma’s of vaardigheden missen, dan zorgen wij ervoor dat je die alsnog kunt halen. Je staat bij ons onder contract en wanneer gewenst, heb je de mogelijkheid om over te stappen naar een andere opdrachtgever. Op deze manier houd je uitdaging en kun je jezelf blijven ontwikkelen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij ons kan je rekenen op persoonlijke én professionele begeleiding. Wij weten wie onze opdrachtgevers zijn en wat uitzendwerk inhoudt. Maar belangrijker; wij willen weten wie jij bent en wat jouw wensen en mogelijkheden zijn!
Vakkundig, eerlijk en open. Daar houden wij van. Wij komen afspraken na en zijn jouw betrouwbare partner op ieder vlak. Wij staan 365 dagen per jaar en 24 uur per dag voor jou klaar!

Fun is bij ons de rode draad, in alles wat we doen

Fun bij het vinden van de perfecte baan voor jou, fun tijdens het werk en fun gedurende jouw persoonlijke en professionele begeleiding.