Lees hieronder de voordelen van werken in de bouw. Want laten we eerlijk zijn na het lezen van dit artikel weet jij ook waarom werken in de bouw top is!

 • Samenwerken
  Werk in de bouw doe je samen. Er wordt veel samengewerkt met vakmensen uit verschillende sectoren. Je werkt bijvoorbeeld samen met een timmerman, dakdekker, loodgieter etcetera. De betrokkenheid is vaak hoog. Werken in de bouw is echt teamwork, collegiaal en no-nonsense.
 • Alles komt aan bod
  De bouw is een afwisselende sector. Zoals hierboven vertelt, werk je samen met mensen uit verschillende vakgebieden. Daarnaast zijn de taken afwisselend. Je hebt contact met klanten en met samenwerkende partijen. Je lost problemen op en bedenkt nieuwe ideeën. Het werkterrein is ook vaak afwisselend. De ene keer werk je in de buitenlucht en een andere keer werk je in een kantoorruimte. Ook het werken aan verschillende projecten zorgt voor veel afwisseling. Kortom geen dag is hetzelfde!
 • Resultaat
  In de bouw werk je met een doel, een eindresultaat. Na een bepaalde periode, heb je echt iets gebouwd waar je trots op kunt zijn. Bij sommige beroepen kun je je afvragen wat je nou eigenlijk aan het doen bent. In de bouw zie je een project groeien en heb je een doel!
 • Vrijheid
  Werken in de bouw brengt vaak meer vrijheid met zich mee dan bij andere beroepen. Je bent veel in de buitenlucht in plaats van dat je de hele dag “opgesloten” zit tussen vier muren.

Lijkt het jou ook iets om in de bouw te gaan werken? Heb jij even geluk, want UZN Eindhoven heeft een aantal hele toffe vacatures beschikbaar in de bouwsector.

Check alle vacatures hier: https://www.uzn.nl/vacatures/bouwopruimers-gezocht/