Een dag in het leven van een kabelassemblage medewerker via UZN

Vandaag hebben we de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de ervaringen van Lianne. Lianne werkt via UZN als kabelassemblage medewerker bij Driessteijn.

Begin van de werkdag: Koffie en een goede start

Lianne vertelt ons dat haar werkdag altijd begint met een gezellig kopje koffie: “Ik ben altijd rond kwart voor 8 al op het werk en drink dan eerst een bakje koffie.” Deze vroege start van de dag geeft haar de tijd om zich voor te bereiden op de taken die haar te wachten staan.

De dagelijkse werkzaamheden: Detailgericht en klantspecifiek

De hoofdtaak van Lianne bestaat uit het samenstellen van kabels. Ze vertelt: “Om 8 uur begin ik aan mijn werk, wat veelal bestaat uit het samenstellen van kabels.” “Via een werkinstructie weet je wat voor contacten er nodig zijn voor de klant specifieke samenstelling.” Dit detailgerichte werk is cruciaal voor het voldoen aan de specifieke eisen van de klant en vereist concentratie en precisie.

Werken via UZN: Ondersteuning en plezier

Het werken via UZN bij Driessteijn is iets dat Lianne erg bevalt. Ze legt uit: “Ik werk zo’n twee jaar via UZN bij dit bedrijf en ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk. “Het werken voor UZN bevalt mij ook goed, bij vragen staan ze meteen klaar.” “En mochten ze geen passend antwoord hebben dan komen ze er snel op terug.” Het is duidelijk dat de ondersteuning en het plezier dat Lianne ervaart bij het werken via UZN bijdragen aan haar positieve werkomgeving.

Op zoek naar nieuwe uitdagingen? Bekijk fantastische vacatures bij UZN!

Of je nu houdt van hands-on werk of graag elke dag met plezier naar je werk gaat, UZN biedt de mogelijkheid om in verschillende sectoren en rollen aan de slag te gaan. Van bouw en techniek tot aan de schoonmaak; ontdek de andere fantastische vacatures via UZN! We klaar om je te helpen bij elke stap van je carrière.